Ми працюємо для вас

9.00 — 18.00

Субота — вихідний

Неділя 9.00 — 17.00

 

Друзі, в Дитячій центральній бібліотеці ім. О.С.Пушкіна відкрився освітньо-культурний простір Гончаренко центр-партнер Краматорськ education and culture.  Краматорськ став першим містом України, де Гончаренко центр відкрився на партнерських засадах. Другий в Донецькій області й одинадцятий в Україні.

Гончаренко центри education and culture – всеукраїнська мережа відкритих освітньо-культурних просторів, яку заснував народний депутат України Олексій Гончаренко. Вони створені задля надання сучасної, якісної та доступної освіти кожному жителю України.

Співпраця, єдине для всіх прагнення допомогти кожному отримати сучасну та доступну освіту – це те, що стоїть за словом Партнер.

Головна мета проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Цей освітній простір для всіх, хто прагне розвитку, хоче побудувати кар’єру, кому небайдужі історія та культура.

Освітня програма Гончаренко центру Краматорськ education and culture:

  • Англійська для дітей та дорослих
  • Курс фінансової грамотності
  • Програми з профорієнтації для підлітків
  • Курс з підготовки до ЗНО для підлітків
  • Освітні та культурні заходи на вимогу громади

Відкриття Центру пройшло у форматі «Світового кафе». Вітання, побажання успіхів та доцільні поради лунали від присутніх під час відкриття. Серед гостей були Олексій Гончаренко – засновник Гончаренко центрів, члени Краматорської міської ради, голови місцевих громадських організацій та гуманітарних центрів, освітяни, журналісти, наші друзі та партнери. (неформальне спілкування), під час якого кожен запрошений висловив свої думки та побажання щодо освітніх, культурних і загальних процесів у Краматорську, поставив запитання і отримав на них відповіді.

«Базовий курс Гончаренко центру – це англійська мова для дітей, підлітків та дорослих, адже, щоб інтегруватися у цивілізований світ, ми маємо розмовляти з ним однією мовою. Я впевнений: чим більше людей засвоять англійську, тим кращим буде майбутнє, на яке вони зможуть розраховувати», – сказав засновник простору Олексій Гончаренко.

Крім того, він подякував усім, хто прийшов на відкриття центру і представив керівника проєкту в Краматорську – Романа Балабойко – учасника АТО, волонтера ГО «Союз ветеранів АТО Донбасу», медіа-координатора Центру ветеранів АТО та їх родин «Поруч».

 

У свою чергу, завідуюча Дитячою центральною бібліотекою Ганна Бахман зазначила:

«Мені сподобалось, що Олексій Гончаренко почав відкривати такі центри по всій країні. Цілі й задачі, які має центр, співзвучні з тими, що реалізовує бібліотека, адже в наш час бібліотека – це культурний та освітній заклад, центр знань, де освіта відбувається постійно. Навчання та заходи, які проходитимуть в центрі, будуть організовані для нашої громади, дітей, підлітків і дорослих. Думаю, у нас все вийде. Це буде праця на благо й розвиток нашого міста та наших громадян».

 

Гончаренко центр вже розпочав свої заняття. Викладання проводять досвідчені й висококваліфіковані педагоги. Всі освітні курси, які вже нині можна відвідати в бібліотеці, базуються на сучасних новаторських методиках. І головне, – всі освітні програми центру безкоштовні.

Наш центр ставить собі за мету співпрацю з громадою міста, виявлення найактуальніших освітніх та культурних проблем Краматорська і спільне знаходження найефективніших шляхів їхнього вирішення. Центр відкритий для творчих особистостей і свіжих ідей.

Ми запрошуємо:

  • Дітей та дорослих, які хочуть вивчити англійську
  • Молодь, яка прагне рости та самовдосконалюватись.
  • Місцевих жителів, яким цікаво відвідувати корисні та захоплюючі заходи.
  • Професійні спільноти, які бажають набути нових навичок.
  • Фахівців, які вважають за потрібне поділитися власним досвідом.
  • Представників влади та освітян, які мають на меті створення додаткових майданчиків заради розвитку місцевої спільноти.
  • Кожного, хто хоче змінити на краще життя місцевої громади та міста.

Стежити за всіма новинами, розкладом занять і контактною інформацією можна на сторінках «Гончаренко центр-партнер Краматорськ» у фейсбуці та інстаграмі.

https://www.facebook.com/GoncharenkoCentrePartnerKramatorsk/

https://www.instagram.com/goncharenkocentr_partner_kram/

Гончаренко центр-партнер Краматорськ працює з 9:00 до 18:00 щоденно, окрім суботи.

Наші контакти:

адреса: м. Краматорськ, вул. Паркова, 14

тел.: 0997724371

імейл: goncharenkocentrekramatorsk@gmail.com

 

Перейти до вмісту